Програма „Бонус отстъпка''В стремежа си да Ви предложим най-изгодните оферти с най-атрактивни намаления, ние от Prommo.BG стартирахме нова програма, с която Ви даваме възможност да се възползвате от допълнителни отстъпки след закупуване на ваучер.

Как работи?

Офертите, които участват в програмата, могат да бъдат разпознати по допълнителния процент отстъпка, изобразен в долния десен ъгъл на снимката при разглеждане на списъка с оферти, или по зеления информационен правоъгълник, намиращ се под снимката на офертата при разглеждане на страница на дадена оферта. След като закупите своя ваучер за подобна оферта, заедно с него във Вашия профил ще се генерира и талон за отстъпка. Ако изберете да принтирате Вашия ваучер, талонът за отстъпка ще се принтира заедно с него, а ако изберете опция PDF, ще откриете Вашия талон на втора страница от документа, след ваучера.

Докога е валиден талонът?

Срокът на валидност е обозначен на самия талон за отстъпка, както и в описанието на офертата, чрез която е закупен.

Колко пъти мога да го използвам?

В условията на всеки един талон за отстъпка е упоменато колко пъти може да бъде използван и при какви условия. Ще откриете условията за талоните в зелен правоъгълник, разположен между снимката и текста на всяка една оферта, част от програмата. Преобладаващата част от талоните за отстъпка могат да се използват неограничен брой пъти в рамките на срока си на валидност.