Условия за обслужване на транзакции с банкови картиТози документ е част от Общите условия за ползване на Prommo.BG.

За "ПРОММО МЕДИЯ БГ" ЕООД

Уеб сайтът Prommo.BG е собственост на "ПРОММО МЕДИЯ БГ" ЕООД, ЕИК: BG203087329, със седалище и адрес на управление: София 1592, ж.к. Дружба-1, бл. 100, вх. Г, ет. 8, ап. 90, тел.: 0876 380 209, e-mail адрес: contact@prommo.bg.

Предлагани услуги и стоки

Предлаганите в Prommo.BG продукти са широк асортимент услуги или стоки, предоставяни от различни фирми, които се представят под формата на промоционални дневни оферти. В страницата на всяка оферта е обявено подробно описание, съдържание, количество, цена, както и фирмата-доставчик, която предлага стоката или услугата.

Ценова политика

Всички обявени цени в Prommo.BG са в български левове. Цените са крайни, с включен ДДС 20%.

Лични данни

"ПРОММО МЕДИЯ БГ" ЕООД гарантира защитата на личните данни на клиентите чрез Общите условия за ползване на Prommo.BG. Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg, гарантираща сигурността им. Prommo.BG не съхранява номера на банкови карти.

Работа с клиенти

Поради спецификата на услугата си, Prommo.BG не предлага на клиентите възможност за отказ на вече направена поръчка и връщане на осъществено плащане. При извършване на покупка, всеки клиент, съгласявайки се с посочените условия, сключва договор с фирмата, осигуряваща конкретната оферта. "ПРОММО МЕДИЯ БГ" ЕООД не е страна по този договор между клиента и съответната фирма.

При определени ситуации, в които клиентът е заплатил цената на дадена оферта, но в последствие офертата не се осъществява, "ПРОММО МЕДИЯ БГ" ЕООД възстановява на клиента заплатената сума.

Други особености

Всички други условия и особености са посочени в Общите условия за ползване на Prommo.BG и в условията към конкретната оферта, предмет на покупко-продажбата.